ring terwelu swasana ati

Short Description:

lumahing 1.The ring digawe saka lingkungan-loropaken seng alloy (timbal-free, kadmium lan free nikel) .Ring ring materi wesi uga lingkungan Proteksi 2. total bobot saka ring terwelu wis 2.5g Little terwelu X1 .2 ukuran ring 1.5 cm, Paint materi lingkungan Proteksi, bisa entuk standar Eropah anyar, lingkungan loropaken plating (mimpin free, nikel free lan free kadmium) 3. Packing cara: nailless karton kaca, ukuran karton: 40x30x20, 150 SIM saben mobil ...


  • Port: Yiwu
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    lumahing 1.The ring digawe saka lingkungan-loropaken seng alloy (timbal-free, kadmium lan free nikel) .Ring ring materi wesi uga lingkungan Proteksi

    2. bobot total saka ring terwelu 2.5g ukuran ring Little terwelu x1.2 1.5 cm, Paint materi lingkungan Proteksi, bisa entuk standar Eropah anyar, lingkungan loropaken plating (mimpin free, nikel free lan kadmium free)

    3. Packing cara: karton nailless kaca, ukuran karton: 40x30x20, 150 SIM saben karton, bobot saka 1.0kg saben karton Yen ing akeh, jumlahe bakal 3000 bêsik, karo bobot total 7.5kg


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!